Aplicatii — January 31, 2016 at 8:15 pm

Conceptul de full mobile oferit si in Europa de Est

by

 
vivolis.ro este o platformă online full mobile dedicată rezervărilor de servicii turistice – bilete de avion, hoteluri și pachete super city break.vivolis

Conceptul full mobile înglobează mai multe elemente, de la accesul utilizatorului la o platformă online modulară și modalități de căutare flexibile pentru găsirea serviciilor turistice dorite, până la accesul la servicii de asistență inovative și o gamă largă de metode de plată, inclusiv prin aplicațiile Viber și WhatsApp.

Vivolis.ro este o platformă online full mobile, intuitivă, cu design responsive, adaptabilă oricărui tip de dispozitiv de pe care este accesată: desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil, luând forma ecranului dispozitivului în timp ce își păstrează aceleaşi funcții.

Conceptul full mobile include și servicii de asistență personalizată, oferite pentru prima dată în Europa de Sud-Est prin două aplicații mobile populare în rândul utilizatorilor, WhatsApp și Viber, aceste servicii venind în completarea asistenței clasice, prin call center-ul vivolis.ro. Important pentru utilizatori este că accesul la aceste servicii de asistență se face printr-un număr unic, 0371.788.788. Astfel, prin salvarea acestuia în agenda telefonului, potențialii cumpărători și clienții existenți au acces foarte rapid și ușor la consultanță și posibilitatea de achiziție a unor noi servicii.