Aplicatii — January 31, 2016 at 8:05 pm

Cum functioneaza aplicatia VirtualCards?

by

Aplicatia VirtualCards vine in sprijinul utilizatorilor de smartphone si tableta care isi doresc sa scape de portofelul voluminos.


virtual-cardsAplicatia a avut mai multe optimizari, una dintre noutati fiind sectiunea cupoanelor de reduceri. Utilizatorul beneficiaza de discounturi la diverse produse si servicii. Cupoanele de reduceri sunt afisate pe telefon. Persoana trebuie doar sa prezinte seria cuponului la casa de marcat a comerciantului. O alta facilitate a utilizatorului este posibilitatea de a isi crea lista de cumparaturi, consultand promotiile desfasurate in diversele magazine. Utilizatorul rosteste sau tasteaza numele produsului si instant i se afiseaza cele mai bune oferte ale comerciantilor aflati in apropierea sa

Aplicatia VirtualCards este disponibila momentan doar pentru utilizatorii Android si iOS (Apple) si practic pentru a fi instalata este nevoie de accesarea magazinelor virtuale ale celor doua platforme: Google Play, respectiv App Store.

O data instalata, aplicatia este extrem de intuitiva si permite utilizatorului sa isi adauge in lista cardurile deja disponibile de la partenerii afiliati VirtualCards sau le ofera posibilitatea acestora sa isi adauge in lista orice card de fidelitate este oferit de catre un partener. Totodata, utilizatorii au posibilitatea de a verifica si ofertele partenerilor si de a pune in cosul de cumparaturi produsele dorite.