Aplicatii — January 31, 2016 at 8:21 pm

Nou produs IT cu aspiratii globale

by

shoppingPentru ca nisarea social media este inevitabila, iar partea de comunicare mobile a devenit indispensabila, Shoppy este platforma care aduna la un loc toate pozele cu cafele sau la cumparaturi.

Selfie-ul este, probabil, cea mai actuala forma de exprimare, iar cele mai reusite cumparaturi se fac cu prietenii. Shoppy este o aplicatie inovativa care inglobeaza Social Shopping-ul cu trendul selfie-urilor si are ca target principal nisarea fotografiilor cu produse nou cumparate.

Social Shopping este cea mai de succes forma de e-commerce unde prietenii cumparatorilor devin implicati in experienta de cumparare. Odata cu cresterea numarului de smartphone-uri, Social Shopping-ul foloseste tehnologia pentru a replica interactiunile sociale din mall-uri si magazine fizice in mediul online.

Cu peste 30.000 de linii de cod scrise, Shoppy este un proiect independent, dezvoltat de o echipa tanara de oameni entuziasti.
Aplicatia Shoppy poate fi gasita pe AppStore sau pe Google Play, iar in prima zi de lansare a avut peste 1000 descarcari.