Aplicatii — January 31, 2016 at 9:14 pm

Swapr ajuta femeile sa faca schimb de haine

by

shortlistAplicatia mobila Swapr, care a fost creata de o romanca si care ajuta femeile sa faca schimb de haine, oferind posibilitatea unei garderobe nelimitate, este una dintre finalistele CEE Women Startup Competition 2015, organizata in Europa Centrala si de Est de GE, IMB, Microsoft si Trenkwalder.

Pornind de la ocazia de a castiga un grant consistent, liderii companiilor conduse de femei inscrise in CEE Women Startup Competition 2015 s-au pregatit sa demonstreze valoarea femeilor inovatoare. Inteligente si pline de energie, cu o abordare pe care multe companii mari, cum ar fi GE, o cauta pentru liderii lor: gandirea creativa – axata pe business, clienti si utilizatori. Cele 12 finaliste demostreaza ca talentul nu tine de gen, asa ca doamnele revendica ce li se cuvine in lumea plina de provocari a companiilor nou infiintate.

Aplicația mobila Swapr este solutia potrivita pentru femeile care vor sa scape de hainele de care s-au plictisit si pe care le pot schimba cu alte femei care locuiesc in aceeasi zona.