Aplicatii — February 1, 2016 at 4:24 pm

Fast Reviews ofera acces la opinia clientilor tai

by

customerFast Reviews este o aplicatie produsa in Romania care ofera acces rapid, sigur si direct la opinia clientilor, indiferent de zona de business.

Un proprietar, manager general sau om de marketing are acum posibilitatea de a afla opinia clientilor in mod direct, fara interventia subalternilor, fara a fi in locatie, oriunde s-ar afla in lume.
Aplicatia Fast Reviews permite formularea intrebarilor chestionarului si vizionarea rezultatelor in timp real, de la distanta, in tara sau in strainatate.
Chestionarul poate avea intre una si 10 intrebari, timpul normal alocat unui raspuns fiind intre 2 si 3 secunde pe intrebare, setarea acestuia realizandu-se de pe desktop, laptop, tableta sau telefon.
In momentul in care clientul a inchis chestionarul, informatia ajunge in centralizator de unde poate fi citita si interpretata de persoanele responsabile care pot actiona imediat.

Aplicatia Fast Reviews permite fixarea unor alerte atunci cand notele primite pe anumite intrebari sunt mai mici decat cele dorite. Atunci cand nota data de client pentru servicii este mai mica decat cea fixata ca limita inferioara in aplicatie de catre utilizatorul ei, aceasta va trimite automat un email catre persoana desemnata responsabila.

Aplicatia ofera multiple avantaje:
• detinatorului – proprietarului sau managerului- acces la opiniile clientilor sai;
• clientilor -le ofera posibilitatea de a-si exprima multumirea sau nemultumirea, iar daca doresc pot primi raspunsuri pe email;
• angajatilor – daca sunt mai atenti, mai implicati la job, pentru ca review-urile pozitive le pot aduce bonusuri salariale, iar cele negative penalizari;
• business-ului in general, deoarece nu mai primeste feedback negativ pe internet, iar imaginea este pozitiva.

Toate aceste avantaje pentru business ar putea conduce la ideea ca aplicatia Fast Reviews este o aplicatie scumpa, dar nu este asa.
Aplicatia Fast Reviews poate fi folosita in 4 variante de abonament, costul unui abonament cu o durata de un an este de 15 euro + tva pe luna, 180 de euro + tva pe an, iar daca o companie doreste, poate solicita si folosi licenta doar pentru o luna, pretul fiind de 29 de euro + tva.

Pentru companiile care doresc trimiterea de newsletters sau realizarea de baze de date, aplicatia permite strangerea de informatii cu caracter personal cu respectarea legii numarul 677/ din 21 noiembrie 2001.

Domeniile target-ate pentru folosirea aplicatiei Fast Reviews sunt:
– hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi, baruri, producatori de bunuri de larg consum
– retail, bancar, auto, benzinarii, medical, servicii de infrumusetare si relaxare;
– orice alt domeniu in care companiile pun pret pe opiniile consumatorilor.