Aplicatii — February 1, 2016 at 5:06 pm

Administrarea fotografiilor pe iPhone sau iPad

by

untitledQNAP a lansat aplicația mobilă Qphoto pentru iOS, oferind utilizatorilor posibilitatea de a naviga, încărca, descărca și partaja fotografiile stocate pe serverele NAS, direct pe iPhone sau iPad. Qphoto include diverse modalități de administrare a fotografiilor.

Utilizatorii pot căuta rapid fotografiile în funcție de etichetă sau dată, pot naviga flexibil printre fotografii folosind modurile de afișare cronologic, listă, miniatură sau foldere, pot încărca și descărca fișierele de pe serverul NAS și pot partaja fotografiile prin e-mail sau pe rețelele sociale.

Qphoto pentru iOS are o grafică personalizată pentru iPad, atât în modul vertical, cât și în cel orizontal. “Este convenabil ca iPad-ul să fie folosit în modul vertical, însă în același timp este eficient să vizualizezi conținutul în modul orizontal,” a declarat Cherry Chen, manager de produs în cadrul QNAP. “Interfața personalizată a aplicației Qphoto poate oferi cea mai bună experiență de navigare, indiferent de cum este orientat ecranul iPad-ului. ”

Qphoto pentru iOS adaugă suportul pentru serviciul de acces remote CloudLink, permițând utilizatorilor navigarea facilă printre clipurile și fotografiile stocate pe NAS, atunci când nu sunt la birou. “Am primit numeroase solicitări din partea utilizatorilor de iOS, care sperau să folosească serviciul CloudLink și suntem bucuroși să adăugăm această funcție odată cu lansarea aplicației mobile Qphoto,” a adăugat Chen.

Noua aplicație rulează pe dispozitivele cu iOS, începând de la versiunea iOS 7. Pentru a se bucura de toate funcțiile Qphoto, utilizatorii trebuie să actualizeze sistemul de operare al unității NAS QNAP la firmware-ul QTS 4.2 (sau la o versiune superioară) și să instaleze Photo Station (versiunea 5.0 sau una mai nouă) din magazinul QTS App Center.

Disponibilitate
Qphoto este disponibil în App Store pentru dispozitivele ce rulează iOS. Pentru mai multe informații privind Qphoto, precum și alte produse QNAP, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.