Aplicatii — February 1, 2016 at 4:21 pm

Banca Comercială Feroviară lansează aplicația de vizualizare a conturilor pe mobil și chatul online

by

dv2116013BCF continuă seria de inovaţii româneşti lansând aplicaţia de verificare a conturilor de pe telefonul mobil şi facilitatea de chat online. Banca Comercială Feroviara este în continuă dezvoltare, în demersul de a proiecta cele mai performante instrumente pentru banking-ul de zi cu zi.

Consultarea disponibilului din conturi este una dintre principalele activităţi ale unui utilizator de produse bancare. Începând cu luna mai 2015, este disponibilă pentru dispozitivele Android, aplicaţia ce permite vizualizarea conturilor, direct de pe telefonul mobil.

banca-comerciala-feroviara-logo-99014acfee-seeklogocomAceasta nouă aplicaţie înseamnă acces rapid la contul bancar, direct de pe telefonul mobil. Aplicaţia “BCF Mobile” poate fi descărcată gratuit din magazinul Google Play şi le oferă clienţilor Băncii Comerciale Feroviara posibilitatea de a-şi utiliza dispozitivul Android pentru verificarea conturilor bancare.

Pentru a facilita comunicarea cu echipa BCF, a fost introdus pe site-ul oficial www.bancaferoviara.ro, butonul de chat online. Echipa BCF este disponibilă pe CHAT pentru a răspunde la întrebările tuturor celor interesaţi de produsele şi serviciile Băncii Comerciale Feroviara.