Big Data&Analytics — February 2, 2016 at 8:01 pm

IBM Verse transformă modul în care lucrăm

by

ibm-verseSocial Mail reinventeaza Inboxul oferind utilizatorilor un suport inteligent pentru a organiza si prioritiza cele mai importante aspecte ale activitatii si relationarii lor.

IBM reinventeaza sistemele email la nivel enterprise anuntand o noua oferta de tip ’’freemium’’ de colaborare sociala care incorporeaza solutii de analytics. Aceasta oferta va furniza utilizatorilor o noua modalitate de a conversa, de a identifica rapid alti utilizatori sau informatii astfel incat sa indeplineasca sarcinile de lucru. IBM Verse este rezultatul unei investitii de 100 milioane de dolari a companiei in inovatii la nivelul designul-ului de solutii si reuneste platformele cheie cloud, analytics, social si de securitate pentru a transforma modul in care sunt realizate sarcinile de lucru in viitor.

IBM Verse are o abordare complet diferita in ceea ce priveste functionalitatile sistemelor email la nivel enterprise integrand multiplele modalitati in care angajatii se conecteaza zilnic – prin intermediul mailului, intalnirilor, calendarelor, partajarii documentelor, mesageriei instant, retelelor sociale – intr-un mediu unic de colaborare. Clientii care utilizeaza IBM Verse vor avea, deasemenea, in viitor optiunea de a incorpora o caracteristica Watson in mediul lor de colaborare. Acest lucru va permite utilizatorilor sa interogheze sistemul Watson pe o anumita tema si sa primeasca un raspuns direct cu rezultatele ordonate in functie de gradul de incredere al surselor.

Lansarea IBM Verse a fost conceputa avand la baza initiativele recente IBM dezvoltate cu scopul de a sprijini organizatiile sa schimbe modul in care lucreaza oamenii, opereaza industriile si performeaza companiile.