Business — February 4, 2016 at 9:58 am

Asseco SEE a devenit IBM Premier Business Partner

by

premier_business_partnerAsseco SEE, în calitate de membru al programului IBM PartnerWorld, a atins nivelul de Premier Business Partner, cel mai ridicat nivel de parteneriat existent în relația cu furnizorul american de soluții IT. 

Trecerea la noul statut a fost posibilă pentru Asseco SEE, lider regional în furnizarea de soluții bancare și membru al unuia dintre cele mai mari grupuri IT din Europa, datorită eforturilor depuse de Asseco în direcția diversificării și extinderii colaborării cu IBM. 

pic“Am avansat la acest nivel superior de parteneriat ca urmare a certificărilor obținute de către specialiștii noștri și a realizării de proiecte comune cu IBM. Relația de parteneriat cu IBM este una extrem de importantă pentru întreg grupul Asseco, derulându-se de mulți ani într-o direcție ascendentă și înscriindu-se în strategia companiei de a avea ca parteneri pe cei mai importanți furnizori de echipamente, software, soluții și servicii IT la nivel mondial. Dobândirea calității de IBM Premier Business Partner reprezintă o garanție a calității și profesionalismului Asseco”, a declarat Cristian Giurgiu, Presales Manager Asseco SEE.