Data Center / Storage — February 4, 2016 at 7:41 pm

Când dimensiunea chiar contează – Dell PowerEdge VRTX

by

 

dell_logoMoștenirea Dell este construită pe furnizarea de soluții IT care se adresează clienților de toate dimensiunile. Urmând această orientare către client, Dell introduce PowerEdge VRTX, prima soluție IT convergentă creată special pentru medii de birou la distanță sau de mici dimensiuni, cu capabilități enterprise, ce poate fi amplasat intr-un birou, având un design ce economisește spațiul.

dell-1Experimentați o mai mare simplitate
Cu servere, spațiu de stocare, rețelistică și managementincluse într-un singur șasiu compact, PowerEdge VRTX folosește cu până la 86% mai puține cabluriși poate salva timpul clienților, în comparație cu instalarea de sisteme individuale cu sarcini specifice. Mai mult decât atât, poate elimina complexitatea, costul și extinderea de dispozitive externe disparate și multiple instrumente de management.

dell2Niciun compromis asupra performanței scalabile
Folosind cea mai recentă tehnologie PowerEdge și oferind disponibilitate sporită, VRTX vă poate ajuta să obțineti un timp mai rapid de răspuns al aplicației, să rulați mai multe aplicații care au nevoie de performanță ridicată sau de latență scăzută, să câștigați putere în perioade de vîrf de procesare și să gradați creșterea în viitor a afacerii.

dell3Câștigați valoare adăugată cu soluții pre-configurate
Dell PowerEdge VRTX se adresează nevoilor partenerilor noștri pentru soluții de business avansate, pre-configurate care pot fi îmbunătățite cu software și servicii importante pentru clienții din industrii verticale.

Experimentați noua generație PowerEdge
Transforamți IT-ul într-un motor de creștere pentru afacerea dvs. Noua generație de servere PowerEdge este proiectată cu combinația optimă de caracteristici și scalabilitate de performanță pentru a gestiona sarcinile solicitante de lucru din birourile de orice dimensiuni.