Business — February 4, 2016 at 10:07 am

Datanet Systems pregăteste extinderea pe piata externă

by

danland_logoDatanet Systems a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de cca. 23,7 milioane USD, în creștere cu 3,4% față de anul precedent. Compania a raportat o creștere a profitabilității de 10%, obținută în urma acțiunilor de eficientizare a costurilor interne. 

Datanet Systems a atins acești indicatori financiari în urma creșterii numărului de proiecte de infrastructură de date și telefonie, precum și a intensificării activității pe noi linii de business. Complementar, numărul de angajați ai companiei a ajuns la 56, în creștere cu 20% față de anul anterior. În 2014, Datanet Systems a pus bazele unui centru de dezvoltare, integrare și implementare software, orientat preponderent pe segmentul aplicațiilor de call center, customer service, administrare de rețele de date și infrastuctură pentru Cloud Computing.

Pentru 2015, Datanet Systems are ca obiective o creștere similară a cifrei de afaceri și dezvoltarea și consolidarea activității pe piețele externe. Compania pune accent pe tehnologii de tip Cloud Computing și Data Center, sisteme IT&C furnizate ca serviciu, securitate și soluții de infrastructura informatică pentru transportul aerian.