Business — February 4, 2016 at 11:13 am

Industria wholesale de telecomunicații din Balcani vine la București

by

logoIndustria de telecomunicații din Balcani va cunoaște o serie de schimbări în 2015. În timp ce Bulgaria și-a construit o strategie pentru a deveni o forță majoră în tehnologie, în România operatorii regionali Telekom Romania și-au consolidat poziția pe piața ICT, iar Vodafone România a lansat VoLTE, pe când operatorii regionali din Serbia au achiziționat abia recent frecvențe 4G. 

Capacity Balkans 2015 (30 & 31 martie, București) va fi locul de întâlnire a peste 120 de companii care vor să dezvolte relații noi și să își extindă acoperirea atât local, cât și internațional. Peste 300 de reprezentanți ai operatorilor internaționali și regionali, furnizori de servicii, companii de cablu și investitori sunt așteptați să participe la eveniment.

Ce se va întâmpla în piața de telecomunicații balcanică?

Deși economiile statelor din Vestul Balcanilor încă mențin creștere economică, veniturile din telecomunicații sunt previzionate să atingă un plafon. Noile reglementări și invoații schimbă rapid industria telecom, companiile din piață fiind astfel nevoite să se adapteze pentru a descoperi noi modalități de creștere, noi surse de venit pe care ar trebui să se concentreze, inovațiile în care trebuie să investească și cum le va afecta asta strategia generală de business.

Pentru a-i ajuta, evenimentul oferă 2 zile de networking, cuprinzând peste 20 de ore de întâlniri în cadrul expoziției, a meselor rotunde cu analiști, în central media sau în cadrul pauzelor de mic dejun, prânz și o petrecere exclusivă. Mai mult, pentru prima dată la Capacity Balkans, reprezentanții media sunt invitați să participe la eveniment, oferindu-le astfel participanților acces la ultímele rapoarte, whitepapers și știri din industrie.

Prezentarea invoațiilor din regiune

În ultimii 10 ani, Capacity Balkans a adus laolaltă operatori, furnizori de servicii, companii de cablu, centre de date, reprezentanți ai autorităților din domeniu, companii cloud, VoIP, companii de internet și fibra optică și consultanți pentru a face networking și a încheia noi parteneriate. Anul acesta, evenimentul își mută focusul de la sesiuni de conferință la mai multe oportunități de networking. Astfel, Capacity Balkans va cuprinde mai multe zone integrate, precum zona de inovații (Innovation Suite), un centru media, o zona de mese rotunde și spații mai mari pentru întâlniri.

Zona de inovații (Innovation Suite) invită companiile regionale și internaționale să își prezinte cele mai noi și creative servicii. Ei vor ilustra cele mai recente tehnologii din domeniu și din industria regională, arătând și care sunt oportunitățile de a capitaliza aceste inovații.

Capacity Balkans are loc pe 30 & 31 martie, în București și e organizat de Capacity Conferences. Pentru mai multe informații despre eveniment, vizitați www.capacityconferences.com/Capacity-Balkans.