Bizpoint — February 4, 2016 at 6:56 pm

Rezistenta la schimbare este dusmanul oricarei organizatii

by

 

erpProiectele de informatizare aduc schimbarile dorite in organizatie daca sunt folosite la parametri pentru care au fost realizate.

Odata ce ati implementat o solutie de management al afacerilor Enterprise Resource Planning (ERP), trebuie sa va asigurati ca este folosita. Este primul pas pentru a obtine beneficiile asteptate: cresterea calitatii serviciilor oferite, clienti mai multumiti, vanzari mai bune, costuri atent controlate, previzionarea atenta a cash-flow-ului, simplificarea procedurilor uzuale, o comunicare in grup mult mai eficienta, o vizibilitate superioara in raport cu firme similare.

Rezistenta la schimbare este dusmanul oricarei organizatii. Respingerea sistemului din diverse motive ”nu ma pricep/n-am timp de training /era mai bine inainte/mi-e frica sa nu-mi pierd jobul pentru ca mi s-au redus din sarcini”, lipsa de comunicare si lipsa de implicare a managementului amana obtinerea avantajelor pe care trebuie sa le aduca un sistem informatic.

lacramioarabarseti_ ”Din 1994 si pana acum, foarte multe firme de productie, comert, utilitati, petrol si gaze, constructii, operatori portuari sau aeroportuari, firme din domeniul financiar-bancar au ales sa foloseasca sistemul ERP de la SIVECO Romania – SIVECO Applications – si au beneficiat de eficientizarea activitatii lor. In companiile unde managementul a incurajat folosirea acestui sistem, rezultatele au fost remarcabile. Suportul nostru este permanent. Echipa de implementare din SIVECO acorda o atentie deosebita nu numai modului de implementare si de pregatire a utilizatorilor, dar si serviciilor de suport tehnic post-implementare – ori de cate ori intervin modificari legislative, cand este nevoie de upgrade-uri, in cazul in care se modifica numarul de useri, pentru corectarea abaterilor survenite in funcţionarea sistemului informatic etc”, declara Lacramioara Barseti, director departament SIVECO Applications.