Business — February 4, 2016 at 11:15 am

SoftOne Romania vrea dublarea numarului de parteneri pana la sfarsitul lui 2015

by

Haris Zachariades, CEO si Liviu Buligan, Executive Manager la SoftOne Romania

SoftOne Romania, furnizori de servicii ERP si Cloud, are ca obiectiv dublarea numarului de parteneri, in 2015, pentru a fi prezent in toate judetele. Totodata, SoftOne urmareste sa mareasca portofoliul de clienti pana la sfarsitul anului, de la 130 la finalul lui 2014, la peste 250.

Anul trecut, SoftOne Romania si-a dublat numarul de clienti si parteneri si a investit peste 1,5 milioane de euro in localizarea si managementul produsului, dezvoltarea retelei de parteneri, training, marketing si vanzari. Compania a inregistrat o cifra de vanzari de 1,5 milioane de euro, impreuna cu partenerii sai, in primul an operational pe piata locala.

SoftOne Technologies, compania mama a SoftOne Romania, a inregistrat in 2014 o cifra de afaceri de 7 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 15% fata de anul anterior. Compania are peste 13.500 de clienti in portofoliu, care activeaza in diverse piete din sud-estul Europei, Rusia si Orientul Mijlociu, si in industrii precum retail, distributie, constructii, transporturi, productie si servicii. SoftOne Technologies are peste 300 de parteneri, 1.500 de dezvoltatori asociati si peste 1.200 de instalari in Cloud.