Business — February 4, 2016 at 10:48 am

Star Storage își mărește echipa

by

istock_000001368636smallStar Storage își propune mărirea echipei de profesioniști IT în vederea atingerii obiectivelor companiei de a se dezvolta pe piețe externe, precum și de continuare a investițiilor în extinderea și consolidarea portofoliului de servicii cloud și produse software proprii.

Pe parcursul anului în curs, Star Storage va angaja profesioniști pe diverse specializări cu scopul de a contribui activ la creșterea prezenței pe piețele externe și la consolidarea poziției de lider de piața din România, previzionând deschiderea a peste 30 de posturi până la finalul anului. Printre cele deschise în prezent se numără cele pentru: International Business Development Manager, Solution Sales Manager, Account Manager, Solution Sales Consultant, Java Developer, Solution Architect, Application Consultant, Application Developer, posturi deschise atât pentru sediul central din București, cât și pentru punctele de lucru din Craiova și Chișinău.

În plus, Star Storage intenționează ca începând din luna martie a acestui an să desfășoare un program de internship, care va avea ca obiectiv pregătirea a peste 20 de studenți în cadrul unor departamente tehnice și non-tehnice ale companiei.