Business — February 4, 2016 at 11:01 am

VERACOMP isi extinde echipa

by

VERACOMP anunta ca in 2015 intentioneaza sa isi extinda semnificativ echipa, ca urmare a dezvoltarii portofoliului si a cifrei de afaceri inregistrate in 2013 si 2014.

catalin-matei_veracomp_small„Intentia noastra de a ne extinde echipa nu este o surpriza: este o necesitate in contexul in care, in 2014, pe de o parte am adaugat la portofoliul de solutii branduri valoroase precum Infortrend, Polycom sau RSA, iar pe de alta parte volumul de proiecte derulate, in ultimii ani, a crescut semnificativ,” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp„Planul nostru este de a ne dubla echipa operationala – de la 9 la circa 18-20 specialisti, iar in primul trimestru sa avem 3-4 noi colegi care sa aduca un plus de valoare in zona de consultanta presales pentru solutiile din categoriile networking, stocare si telecomunicatii.”


In prezent, portofoliul Veracomp este structurat in patru arii principale de solutii: securitate, stocare, networking si telecomunicatii. Echipa operationala Veracomp este structurata pe directia product management – presales, avand astfel libertate deplina si responsabilitate completa in dezvoltarea de proiecte pe anumite branduri.

„Portofoliul Veracomp include solutii cu un inalt grad de specializare. Ca atare si specialistii nostri, cei care trebuie sa ofere suport, consultanta si sa promoveze solutiile catre reteaua de parteneri, necesita un profil complex care determina ca procesul de selectie sa fie, pe alocuri, destul de dificil. Am inceput selectia inca din 2014. Vrem ca atunci cand luam o decizie de angajare sa fim siguri ca este o decizie buna pentru toate partile implicate: pentru angajat, pentru partenerii care vor lucra cu el si pentru Veracomp din pozitia de angajator – asa incat sa ne putem mentine, daca nu chiar imbunatati standardele de calitate!” afirma Catalin Matei, CEO, Veracomp. 

Accentul pus pe calitatea serviciilor si pe importanta specializarii a determinat Veracomp ca din acest an sa demareze si un program de evenimente, realizate in colaborare cu partenerii sai. Rolul acestor evenimente este de a realiza un act de promovare si, mai ales, transfer de know-how pentru solutiile din portofoliu. Un prim eveniment de acest gen, va avea loc la Constanta, in colaborare cu un partener local.

In prezent Veracomp distribuie pe piata romaneasca urmatoarele branduri de solutii: arcserve, AudioCodes, BlueCoat, Extreme Networks, F5, Fortinet, Infortrend, iSheriff, LifeSize, Quantum, Polycom, RSA.