Business — February 5, 2016 at 4:59 pm

Oferta SIVECO România pentru IMM-uri: un pachet integrat de soluții informatice, adaptate cerințelor și posibilităților lor financiare

by

slide_easÎn cadrul evenimentului IMM Forum 2015, experții SIVECO au prezentat potențialilor clienți din rândul IMM-urilor modalitățile cele mai eficiente de creștere a competitivității și profitabilității prin utilizarea de instrumente informatice de management 

În perioada 12 – 14 martie 2015, SIVECO România a participat la a patra ediție a evenimentului „IMM FORUM, soluții pentru IMM-uri”, desfășurat la Romexpo.
Întreprinderile mici și mijlocii reprezintă peste 99% din numărul total de companii private, în majoritatea țărilor. În România, această pondere se ridică la 99,6%. Segmentul cel mai important – 68% – o dețin întreprinderile din sfera comerțului.

„SIVECO România cunoaşte foarte bine cerinţele specifice IMM-urilor din România şi se preocupă în mod constant să dezvolte aplicaţii adaptate nevoilor acestor organizații care le ajută să-și crească și să-și consolideze afacerile printr-un management performant”, a spus Florina Ghindescu-Negură, Director Departament Vânzări Naționale.

Oferta SIVECO România pentru IMM-uri conține un pachet integrat de soluții informatice, cu funcționalități care acoperă cerințele pieței, la un cost accesibil acestor companii:

SIVECO Applications LITE – reprezintă soluția necesară managementului și monitorizării activităților întreprinderilor mici și mijlocii. Aceasta ajută la creșterea gradului de consistență, coerentă, relevantă și corectitudine a datelor. De asemenea, reduce volumul de prelucrare manuală a documentelor.

SIVECO Business Intelligence – este un Sistem Informatic de Management flexibil și de înaltă performanță care monitorizează și corelează întreaga activitate a companiei, permițând prelucrarea datelor în timp real.

AeL Enterprise – este platforma eLearning destintă managementului instruirii și al materialelor educaționale, o platformă eficientă, flexibilă care economisește mult din timpul destinat trainingului profesional. Aceasta permite crearea și administrarea cu ușurință a materialelor de instruire, oferind și o interfață în 13 limbi.

SIVADOC – reprezintă un sistem informatic de management care permite gestiunea centralizată a documentelor și a fluxurilor de lucru, asigură o securitate sporită, performanță ridicată și simplitate în utilizare.

„Fiind dezvoltate integrat, soluțiile SIVECO funcționează ca un tot unitar. Ele asigură managementul întregului ansamblu de procese desfășurate în cadrul unui IMM, începând cu gestionarea diferitelor activități de tip financiar-contabil, până la activități care previzionează indicatorii de performanță ai beneficiarilor și module verticalizate”, a declarat Florin Robitu, Area Account and Partner Manager, în cadrul SIVECO România.