Servicii IT — February 5, 2016 at 4:37 pm

Smart Archive, software de gestionare a arhivelor electronice, cu stocare in cloud

by

vodafone-smart-archiveVodafone Romania lanseaza Smart Archive, un nou serviciu de gestionare a arhivelor electronice pentru utilizatorii serviciilor de business, cu stocare facila si sigura in cloud.

Utilizatorii noului serviciu pot genera si consulta o arhiva informationala centralizata si securizata, cu numeroase functionalitati, printre care si: scanarea si catalogarea documentelor, importul unui numar extins de fisiere, gasirea si accesarea rapida a informatiilor centralizate, precum si controlul in privinta accesului la arhiva.

Prin serviciul de arhivare, utilizatorii detin in permanenta o copie electronica a documentelor fizice, atat pentru nevoi operationale, cat si pentru siguranta. Mai mult, accesul la documente este disponibil oricand si oriunde, inclusiv simultan si prin intermediul dispozitivelor mobile.

Vodafone Smart Archive permite gruparea documentelor dupa criterii de afaceri, precum data expirarii unui contract sau scadenta unei facturi. In plus, serviciul permite si configurarea perioadei pentru care fiecare document este pastrat in arhiva. De asemenea, solutia permite accesul diferentiat in functie de utilizator, functionalitate utila pentru companiile care lucreaza cu multipli colaboratori.

Serviciul Vodafone Smart Archive este disponibil clientilor IMM la un tarif de 16 Euro/ luna, intr-un pachet ce include acces pentru trei utilizatori si spatiu de stocare de 10 GB.

Companiile care opteaza pentru aceste solutii de arhivare beneficiaza de calitatea serviciilor Vodafone Romania, companie certificata pentru capacitatea de recuperare si continuitate a operatiunilor sale, in situatii neprevazute.

Vodafone Romania a fost certificata recent pentru Management-ul de Continuitate a Afacerii (BCM), conform standardului ISO 22301, de catre Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA).