Business — February 5, 2016 at 4:58 pm

Total Technologies – Honeywell Platinum Partner

by

istock_000000833867medium1La finalul anului 2014, Total Technologies a finalizat integrarea companiei Intermec in cadrul Honeywell si oficializarea parteneriatului cu noua corporatie.

Datorita profesionalismului si dedicarii cu care a tratat acest parteneriat inca de la inceput, prin preluarea Intermec, Honeywell a acordat toata increderea si sutinerea, mentinand nivelul Platinum pentru parteneriatul cu Total Technologies.
In semn de recunostiinta si apreciere pentru statutul acordat, Total Technologies va asigura in continuare cel mai bun suport si promite sa fie alaturi de toate companiile si partenerii, care vor avea nevoie de ajutor in alegerea celor mai bune solutii si echipamente pe care sa se poata baza, avand in spate cele mai noi si bune tehnologii din partea Honeywell.

Astfel, Total Technologies a ramas singurul partener din Romania, care are statutul de partener Platinum, si care poate oferi clientilor suport la cel mai inalt nivel atat in procesul de pre-sales si vanzare cat si post-sales prin servicii de mentenanta si service pentru echipamentele recomandate.