Business — February 6, 2016 at 7:45 am

Asseco SEE România – creștere a cifrei de afaceri cu 13% în 2014

by

ASSECO SEE România a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de 28,1 milioane Euro, înregistrând o creștere importantă de 13% față de anul 2013. Este al doilea an consecutiv de creștere pentru ASSECO SEE, care își consolidează astfel poziția de firmă IT de top prin câștigarea de cotă de piață. 

Profitul net al companiei s-a ridicat la 1,1 milioane Euro, în creștere cu aproximativ 2%, comparativ cu anul precedent.

dsc_9597“În 2014 rezultate foarte bune au fost generate de diviziile de System Integration și de Payments. Din punct de vedere operațional am executat strategia noastră de rebalansare a portofoliului de produse și servicii astfel încât să creștem ponderea serviciilor profesionale cu valoare adăugată ridicată și a produselor software.
Anul acesta vom pune accentul pe promovarea soluțiilor proprii ale grupului, precum și pe produse și servicii high-end de infrastructură, IT Security, Business Process Management și Office Automation. Industria financiar-bancară rămâne esențială pentru operațiunile noastre și vom adresa în plus verticalele de telecomunicații și utilități.” 
– a menționat Vladimir Aninoiu, Președinte al Consiliului de Administrație al Asseco SEE România.