Business — February 6, 2016 at 7:34 am

hub:raum, incubatorul Deutsche Telekom, finanteaza un start-up din Romania

by

echipa-fondatori-devicehubnet-1Startup-ul românesc DeviceHub.net, care oferă servicii de cloud pentru soluții de tipul Internet of Things (IoT), a primit o finanțare de 80.000 de euro de la hub:raum Cracovia, hub-ul de inovaţie pentru Europa Centrală şi de Est al grupului Deutsche Telekom. Echipa va primi fonduri pentru a dezvolta proiectul, suport din partea mentorilor hub:raum Cracovia, precum şi acces la o piață care cuprinde peste 150 de milioane de clienţi ai grupului Deutsche Telekom din toată Europa. 

Mai mult, prin cooperarea cu hub:raum Cracovia, DeviceHub.net va avea acces la experţii şi la know how-ul Deutsche Telekom, precum şi expunere pe o piață care cuprinde peste 150 de milioane de clienţi ai grupului din toată Europa, cu posibilitatea de a fi introdus inclusiv în campaniile de marketing și în pachetele de servicii telecom.

DeviceHub.net este un serviciu de cloud pentru soluții de tipul Internet of Things, care permite utilizatorilor (atât pasionați de tehnologie, cât şi companii) să creeze uşor servicii bazate pe IoT, conectând prin Internet echipamente hardware la sisteme de analiză și de control la distanță. Concret, DeviceHub.net este o platformă IoT care adună date, le sumarizează şi oferă posibilitatea de a controla de la distanţă echipamentele conectate. DeviceHub.net poate fi integrat cu orice tip de hardware şi este special conceput pentru monitorizare inteligentă, gestionarea flotei, industria medicală, automatizarea locuinţelor, pentru producătorii IoT, industria auto, dispozitive wearable etc.