Retail / Horeca — February 6, 2016 at 5:48 pm

Mega Mall – unul dintre cele mai inovative mall-uri din Romania

by

20150527_megamallMega Mall, cel mai nou centru comercial din Bucuresti, situat in apropiere de Arena Nationala, a fost inaugurat joi, 14 mai 2015. In urma unei investitii de 165 de milioane de euro, noul mall gazduieste peste 200 de magazine si spatii comerciale.

Noul centru comercial a investit intr-o solutie futurista, marca RBC, compusa din soft si hard: info kiosk-urile interactive care prezinta harta interactiva a mall-ului (tehnologia este avansata si in acelasi timp foarte usor de accesat – cauti magazinul de care esti interesat si iti alege drumul optim de a ajunge acolo).

Personalizata pe cerintele clientului si in conformitate cu necesitatile mall-ului, solutia de info kiosk de la RBC ofera informatii despre serviciile disponibile in mall (ATM-uri, taxiuri, parcare etc.), precum si detalii despre fiecare magazin existent in mall, despre promotii, colectii noi etc. Ofera acces direct la programul cinema, cu posibilitatea de rezervare a biletelor si prezinta calendarul complet al evenimentelor care se vor desfasura in viitor.

Ecranul full HD LED, cu o tehnologie avansata, are 42 de inch si 55″ LED screens, o rezolutie de 1920×1080 px si 48 de puncte de touch, tehnologie care permite utilizarea in acelasi timp a kiosk-ului de catre mai multe persoane. Este ideal pentru showroom-uri, mall-uri, receptii, muzee etc.