Enterprise Software — February 6, 2016 at 3:31 pm

Noua generație de produse de securitate ESET destinate segmentului business

by

După sesiuni intensive de proiectare, design, inginerie, dezvoltare și testare, noua gamă de soluții de securitate ESET destinate mediului de afaceri este acum disponibilă în întreaga lume, pentru organizații de toate dimensiunile. Produsele de securitate business IT ESET oferă protecție proactivă maximă cu un impact redus asupra infrastructurii companiei, oferind totodată o multitudine de caracteristici noi, cum ar fi: Botnet Protection, Exploit Blocker, Anti-Phishing și Anti-Theft.

header-business-solution

La baza produselor de securitate IT ESET destinate mediului de afaceri se află noul ESET Remote Administrator. Această consolă de management de la distanță, independentă față de platforma sistemului de operare, a fost complet reconstruită pentru a spori nivelul satisfacției în exploatare, pentru a îmbunătăți securitatea și pentru a reduce costul total de implementare și de gestionare. Soluția dispune de un sistem încorporat de management de activitate pentru a minimiza down time-ul, în timp ce permite facil automatizările acțiunilor pe baza apartenenței la grupurile dinamice.

Noua interfață de utilizator pentru produsele business de securitate ESET simplifică sarcinile de monitorizare, de configurare și de control al activităților de rețea, pentru a se asigura că organizația este avertizată din timp și protejată eficient împotriva acțiunilor nedorite și periculoase.