Enterprise Software — February 6, 2016 at 5:11 pm

Peste 150 de companii iau decizii mai bune cu SeniorVisualBI

by

SeniorVisualBI, solutia Business Intelligence pentru analiza si raportare avansata de la Senior Software, este utilizata in prezent de peste 150 de companii. Recent a fost lansata cea mai noua versiune a acesteia care vine cu o interfata mult mai intuitiva, viteza crescuta de procesare a datelor si nu numai.

Solutia Business Intelligence de la Senior Software sustine procesul decizional al companiilor pentru ca le ofera managerilor acces in timp real la informatiile cu privire la articole, parteneri, vanzari, incasari, achizitii, cash-flow, profit, discounturi si multe altele. Mai mult, SeniorVisualBI este recunoscut pentru usurinta in utilizare, orice raport sau analiza putand fi create doar prin Drag&Drop, cu minim de cunostinte tehnice. Pana in prezent peste 150 de companii au implementat solutia BI datorita capabilitatilor avansate de analiza si raportare.

„Implementarea unui software integrat fara a avea acces la centralizarea datelor prin rapoarte customizate in timp real nu si-ar fi avut rostul. In business adevarul sta in date. Iar daca datele nu sunt prelucrate si analizate pana la amanuntul care poate fi decisiv, managementul nu poate lua masurile necesare dezvoltarii sau salvarii unui business. Un program BI te poate ajuta, ca manager, nu numai sa identifici probleme, dar si sa imbunatatesti indicatori vitali si sa planifici activitatile viitoare”, a declarat Alina Yolcu, Manager General Tuplex Romania – lider pe piata distributiei de mase plastice.

senior1

SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Recent a fost lansata cea mai noua versiune a sistemului BI, ce vine cu o serie de modificari precum:

· Reducerea de pana la 10 ori a timpului de procesare a datelor, pentru ca interogarile trimise catre baza de date se realizeaza acum mult mai rapid si pot rula chiar in paralel. Mai mult, in cazul in care o pagina de lucru a fost inchisa din greseala, la redeschiderea ei interogarile nu mai sunt rulate din nou pentru ca rezultatele au fost deja salvate local.

· Imbunatatirea modului de vizualizare si analiza a datelor. Hartile inteligente fac ca experienta de navigare sa fie mai intuitiva si mai rapida datorita unor instrumente si optiuni noi de cautare. De asemenea, utilizatorii pot afisa detalii specifice fara sa adauge campuri suplimentare in fereastra de vizualizare, acestea fiind afisate prin intermediul unor etichete direct pe grafice.

· Facilitarea modului de explorare a datelor prin integrarea elementelor de analiza avansata in spatiul de lucru. Acest lucru le permite utilizatorilor sa realizeze interogari avansate catre baza de date si sa primeasca raspunsuri fara a parasi spatiul de lucru. Indicatori precum trendurile, liniile de referinta sau previziunile, pot fi afisati direct in grafic si poate fi selectat un subset de date pentru a vedea care este media, trendul, sau distributia acestora comparata cu restul.

Sistemul Business Intelligence de la Senior Software raspunde cu succes nevoilor de raportare si analiza ale tuturor departamentelor si companiilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora. Mai mult, pentru ca este integrat cu SeniorERP, acesta ofera acces in timp real la toate datele, oferind vizibilitate asupra intregii afaceri.

Printre clientii Senior Software se numara:
Walmark Romania, Regency Company, Mirano, Consolight, Multibond Dural, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Baltic Invest CEE, Koelner Bulgaria, Velfina, Dinamic 92 Distribution, Immergas Romania, Farmaceutica Remedia, Hofigal, Biochefarm, KG Rulmenti, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, Sea-Bell Trading, General Industry, Sentia, Ocean Fish, DDS Group, Romvelia Prodcom, Vitacom Electronics, RIGK Romania, Cord Impex, Marcoser, Gero Tools, Duraziv, Heinrig Distribution, Therezia Prodcom, M&M Product, Gomar Electric, Roma..nia, Sipex Company etc.