Retail / Horeca — February 6, 2016 at 5:46 pm

Retail IQ implementat în magazinul Evans din Sinaia

by

2015-06-29_evans
Scanare produse de dimensiuni mici

Compania Evans’ 93, având ca obiect de activitate comercializarea materialelor de construcții, a implementat la sfârșitul lunii mai soluția Romanian Businesss Consult(RBC), Retail IQ în magazinul din Sinaia.

Compania a decis să implementeze suita de aplicații Retail IQ în configurație Back Office – Front Office, soluție proprietară Romanian Businesss Consult, iar la partea de hardware echipamente POS de la Wincor – Nixdorf și cântare Bizerba, imprimanta Zebra GK420t pentru etichete coduri de bare, wireless în locație cu AP 6521 Motorola, terminal mobil Motorola MC 3190 pentru inventariere, recepție și verificare de stoc. Evans este primul client național la ale cărui cântare, marca Bizerba, a fost activată funcția de numărare și codificarea numărului de bucăți în codul de bare al etichetei pentru ușurința scanării produselor de dimensiuni mici cu volum mare precum cuie, șuruburi, coturi și alte articole de feronerie.

Soluția Retail IQ, destinată comerciaților locali, este un sistem complet de gestiune a magazinelor mici și mijlocii care asigură managementul activităților, pornind de la procesul de vânzare la casă și încheind cu funcționalități complexe de gestiune a magazinelor și rețelelor comerciale, precum și un modul foarte puternic de raportare. Retail IQ este o soluție modulară, poate fi scalată la unul sau mai multe magazine și este total customizabilă pe cerințele clientului. Pe lângă funcționalitățile de bază, precum procesarea tranzacțiilor în timp real, controlul achizițiilor de marfă, calcularea marginii comerciale, controlul stocurilor etc., soluția înglobează module dedicate de promoții, fidelizare a clienților și generare de rapoarte.