Business — February 6, 2016 at 7:47 am

Reteaua Vodafone de magazine in franciza a depasit 100 de unitati

by

dsc04906-1Reteaua Vodafone de magazine deschise in sistem de franciza a depasit 100 de unitati, in 66 de orase din 36 de judete, la nivel national.

“Prin acest program, oferim partenerilor de franciza un business la cheie sub brandul Vodafone. Din octombrie 2013 si pana in prezent, peste 50 de antreprenori au creat mai mult de 400 de locuri de munca, in intreaga tara. Actiunile de promovare, implicarea permanenta in operatiuni si experienta antreprenorilor in pietele locale au fost elementul cheie in dezvoltarea, diferentierea si performanta acestor francize. Vom continua sa dezvoltam reteaua de distributie prin canalul de francize si acest model de business. Suntem satisfacuti de modul in care se desfasoara dezvoltarea retelei de francize, de performanta si de atentia acordata clientilor. In perioada urmatoare, vom extinde reteaua de magazine in regim de franciza, cu zeci de noi locatii”
, a declarat Alexandru Baloi, Director, Indirect Sales & Distribution, Vodafone Romania.

In prezent, orasele cu cel mai mare numar de magazine deschise in sistemul de franciza sunt: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Pitesti, Arad, Baia Mare, Braila, Iasi, Ploiesti, Tirgu Mures, Campulung, Focsani, Piatra Neamt, Slobozia, Suceava, Timisoara si Zalau.

Reteaua de magazine deschise in sistemul de franciza include si 52 de unitati deja aliniate la noua identitate si noul design global al Grupului Vodafone. Utilizatorii Vodafone se pot bucura de cea mai buna experienta de voce si date in Supernet™ 4G, pe cele mai noi si performante terminale, alaturi de produsele si serviciile Vodafone.