Retail / Horeca — February 6, 2016 at 5:03 pm

Un modul suplimentar de RetailIQ

by
untitled2
Solutia Retail IQ de la RBC

Ca urmare a aparitiei OUG 6/2015 care modifica si completeaza Codul Fiscal, pentru a veni in intampinarea nevoilor de modificare a TVA-ului si/sau a pretului unui numar mare de articole care sunt supuse schimbarii TVA-ului de la 24% la 9%, a fost dezvoltat un modul suplimentar de Retail IQ care sa faciliteze pregatirea bazei de date cu articolele vizate si automatizarea aplicarii modificarilor pentru data de 1.06.2015.

Desi solutia Retail IQ permite si acum operarea oricarei modificari de cota de TVA prin functionalitatile standard ale Retail IQ (de modificare cota TVA la nivel de articol si modificare pret), pentru clientii cu un nomenclator mare de articole afectate de aceasta modificare, noi recomandam folosirea acestui nou modul software.

Modulul dezvoltat pentru modificarea cotei de tva ii va ajuta pe clientii nostri sa faca trecerea la noua cota de TVA mult mai usor, fara riscul de a pierde produse si va facilita trecerea automata si simultana pentru toate produsele selectate la 1 iunie la noile cote de TVA.

In functie de volumul de date care va suferi modificari si modul de comunicare intre echipamentele implicate in procesul de propagare a modificarilor (aplicatie – Head Office/Back Office – POS-uri/cantare), procesul de schimbare a preturilor in baza de date a Retail IQ poate avea o durata de ordinul orelor, de aceea va recomandam ca etapa 1 sa o derulati cat mai devreme (si sa nu o derulati dupa inchiderea zilei de 31 mai).

Toti clientii RBC care au contracte de suport software RIQ in derulare vor beneficia de reducerea cu 100% a tarifului de instalare si configurare.