Agricultura&FMCG — February 6, 2016 at 4:39 pm

Valorificarea tehnologiei mobile pentru performanta in industria carnii

by

carneTransart, producator local de software de gestiune, aplicatii mobile pentru forta de vanzari, solutii de business intelligence si sisteme ERP cu adevarat integrate, va fi din nou prezent ca partener la Meat &Milk 2015 – evenimentul de referinta dedicat industriei carnii. Avand clienti reprezentativi din industria carnii, Transart trateaza cu seriozitate nevoile specifice ale acesteia si propune o abordare focalizata pe valorificarea tehnologiei mobile pentru obtinerea de performanta pe fluxul de operatii specifice: comenzi, receptie, cantarire, pregatire livrare, inventariere si control.

Sistemul propus de Transart este centrat pe una dintre cele mai perfomante aplicatii de gestiune – B-Org ERP si este imbogatit functional cu componente avansate de SFA, WMS, Business Intelligence, sau cu sisteme de optimizare a livrarilor si a rutelor de livrare – TMS. Transart este lider pe piata SFA din Romania cu HERMS SFA si a finalizat recent un upgrade semnificativ al sistemului ERP care aduce imbunatatiri semnificative dedicate industriei carnii.

Dintre nevoile specifice industriei care pot fi acoperite cu sistemul integrat Transart Business Suite, amintim:
• estimarea automatizata a necesarului de aprovizionat, in baza comenzilor si a stocurilor existente;
• controlul productiei in timp real si al costurilor de productie;
• controlul stocurilor de materii prime si de produse finite;
• integrarea de cantare pentru automatizarea procesului de cantarire;
• automatizari de procese: preluarea comenzilor din teren, facturare, cantarire, pregatire livrare;
• asigurarea trasabilitatii pe fluxul de aprovizionare-productie-livrare
• scurtarea semnificativa a timpului de livrare a produselor la clientul final;
• preluarea comenzilor cu un anumit tip de unitati de impachetare – gen caserola – si transformarea automata a cantitatii de facturat, la nivel de client, in kilograme;
• control al activitatilor desfasurate de agenti in teren.
• componenta WMS cu optimizari specifice: ghidaj intrari, gestionare scazaminte la livrare, integrare cantare on-line, flexibilizarea lucrului cu serii de lot.

O serie de producatori si distribuitori din industria carnii si a lactatelor utilizeaza solutii software furnizate de Transart. Dintre acestia amintim: Agra’s Alba Iulia, Agro Invest Bistrita, Agro Ardeal Bistrita, Bertis Sf Gheorghe, Best Promo, Carman Slobozia, Elit Cugir, Gerola Prodinvest Lugoj, Ghitta Baia Mare, Scandia Sibiu, Simultan Timisoara, Selmont Baia-Mare, Vascar Vaslui, Vericom 2001 Bucuresti.