Enterprise Software — February 7, 2016 at 11:29 am

Bonitasoft și Consult Blue promovează Business Process Management pe piața românească

by

felix1Bonitasoft și Consult Blue Romania se pregătesc să anunțe semnarea unui parteneriat strategic pentru piața românească. Consult Blue sprijină companiile românești să construiască aplicații puternice, ușor de modificat pentru a-și rezolva nevoile cheie, cu tehnologia Bonitasoft: Bonita BPM.

Bonita BPM este o platformă pentru dezvoltarea aplicațiilor bazate pe procese de afaceri care este deja utilizată de mai mult de 1000 de organizații la nivel mondial. Cu tehnologia Bonita BPM, companiile pot să dezvolte rapid aplicații bazate pe procese de afaceri, utilizând o interfață grafică. Mai mult, aceste aplicații pot fi modificate chiar daca sunt în curs de utilizare de către angajați sau clienți.

Companiile din România pot să-și mențină avantajul competitiv cu ajutorul unor aplicații personalizate pentru procese în achiziții, finanțe (de exemplu închidere de lună și închidere de an, aprobări de plăți), resurse umane (de exemplu integrarea noilor angajați, recrutare) și multe altele.
Parteneriatul va fi anunțat în cadrul Conferinței Eastern Europe BPM Event, care va avea loc în București, în data de 15 decembrie.

Bonitasoft construiește o platformă de aplicații bazate pe BPM pentru a construi aplicații de afaceri flexibile, fără dezavantajele create de ciclurile de dezvoltare software lungi, rigide, costisitoare și greu de previzionat. Cu Bonita BPM 7, dezvoltatorii pot construi „aplicații vii” care se pot adapta în timp real la schimbări de procese, actualizări ale interfețelor de utilizare și chiar ale modelului de bază.
Cu mai mult de 1000 de clieți în 75 de țări (inclusiv Orange, Societe Generale, Cisco, Accenture, Ministerul Apărării din Franța, Xerox, Saint Gobain ș.a.) și o comunitate open source de mai mult de 120.000 de specialiști, Bonitasoft este furnizorul de software BPM cu cea mai rapidă creștere în lume. Bonitasoft realizează activități de cercetare și dezvoltare la Grenoble, în Franța, are sediul central la Paris și birouri în New York și San Francisco.


Consult Blue
oferă soluții pentru companiile care doresc să transforme și să optimizeze procesele de afaceri pentru a dezvolta proiecte cu ROI rapid în industrii precum: servicii bancare, produse farmaceutice, retail, producție etc.
Printre clienții Consult Blue se numără: Procredit Bank, Auchan, OMV Petrom, Anritsu Romania, Credit Europe Bank, Federal Mogul, HTSS și Mediplus.