Securitate — February 7, 2016 at 8:03 pm

FortiManager, hardware centralizat de management

by

fortinetFortiManager este un produs integrat de management si monitorizare ce permite organizatiilor precum si furnizorilor de servicii sa administreze cu usurinta un numar mare de echipamente FortiGate si de solutii soft FortiClient.

Minimizeaza costurile si eforturile administrative necesare pentru a instala, configura, monitoriza si mentine intreaga gama de servicii de protectie a retelei furnizate de echipamentele FortiGate, acoperind necesitatile organizatiilor si furnizorilor de servicii responsabili pentru asigurarea si mentinerea politicilor de securitate aplicate unui numar mare de produse FortiGate dispersate.

FortiManager este un sistem hardware centralizat de management pentru cazul in care se folosesc mai multe solutii de securitate de la Fortinet, care ofera posibilitatea de administrare coordonata bazata pe politici, configurarea si actualizarea sistemului, controlul sistemului si monitorizarea intregii retele.

Sistemele FortiManager pot administra centralizat de la 10 echipamente FortiGate si 100 solutii software FortiClient pana la 500 echipamente FortiGate si 5000 FortiClient. Update-urile sunt realizate deasemenea cu ajutorul FortiManager care gestioneaza actualizarea tuturor solutiilor administrate.