Data Center / Storage — February 7, 2016 at 1:49 pm

IBM este lider in furnizarea platformelor de stocare date definite prin software

by

software-defined-storage
Software Defined Storage Platforms

IBM anunta ca International Data Corp (IDC) l-a numit Lider in domeniul Platformelor de Stocare Date Definite prin Software (Software Defined Storage Platforms: SDS-P) in cea mai recenta editie a raportului Worldwide Storage Software QView pentru al doilea trimestru al anului 2014, luand in calcul veniturile obtinute din vanzarea de software. Aceasta clasificare reflecta adoptarea pe scara larga a tehnologiilor SDS-P de catre clientii care doresc accesarea mai rapida si mai sigura a volumelor de date in continua crestere.IDC descrie SDS-P ca fiind, “platforme ce livreaza intreaga suita de servicii de stocare prin intermediul unui pachet software care utilizeaza (fara a reprezenta o obligativitate) hardware incorporat ce contine componente universale.

Portofoliul IBM SDS-P include tehnologii software si hardware universale precum sistemul software distribuit la nivel global, denumit Elastic Storage care administreaza automat datele atat la nivel local cat si la nivel global. Deasemenea sistemul reprezinta un progress in ceea ce priveste viteza de accesare a datelor, administrarea mai facila si capacitatea de a dimensiona infrastructura tehnologica mai rapid si mult mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Raportul IDC Worldwide Storage Software QView ofera o perspectiva asupra intregii piete si a valorii actiunilor furnizorilor de pe piata de software de stocare. Cel mai recent studiu IDC reprezinta o premiera prin masurarea dimensiunii pietei de SDS-P.