Securitate — February 7, 2016 at 7:07 pm

Kaspersky DDoS Protection protejează companiile și serviciile online împotriva atacurilor de tip DDoS

by

kdp_photoSoluția de securitate Kaspersky DDoS Protection protejează companiile și serviciile online împotriva atacurilor de tip DDoS – (Distributed-Denial-of-Service), care se află într-o continuă evoluție.

Atacurile DDoS sunt una dintre cele mai des utilizate tehnici de a sustrage bani, numărul și complexitatea atacurilor de tip DDoS evoluează de la an la an.
Obiectivul atacurilor de tip DDoS este să distribuie un număr foarte mare de cereri către sistemul informatic sau baza de date ale unui website, pentru ca acesta să nu mai fie disponibil pentru utilizatori. Motivele unui astfel de atac variază de la huliganism și terorism, până la concurență neloială și șantaj.
Datorită costurilor scăzute (un infractor poate plăti 50 de dolari pe zi pentru un astfel de serviciu), a imposibilității de a localiza sursa atacului și a numărului mare de computere și dispozitive mobile infectate la nivel global, atacurile DDoS pot fi considerate unele dintre cele frecvente și periculoase amenințări cibernetice.