Servicii Profesionale — February 7, 2016 at 11:14 am

Lupsa & Asociatii a ales KeyVision

by

slide-5_final
Solutia software KeyVision

Societatea de avocați Lupșa și Asociații a implementat cu KeyVision pentru administrarea rapidă și facilă a activității aflate în continuă evoluție.

Principalele provocări ale firmei s-au încadrat de multe ori în segmentul administrativ. KeyVision a răspuns acestor cerințe, asigurând management-ul clienților, contractelor, activităților și calculul facturilor.

”Suntem la început de drum, iar accentul se pune pe consolidarea echipei cu oameni bine pregătiți, dar și pe stabilirea unor relații solide și de încredere cu clienții noștri. Am ales KeyVision pentru că este un produs complet, care ne asigură flexibilitatea de care avem nevoie în această perioadă și cadrul necesar pentru administrarea rapidă a activității. Avem posibilitatea de a urmări îndeaproape performanțele noastre”
, a declarat Ionuț Lupșa, Avocat Asociat Coordonator Lupșa & Asociații.

KeyVision este un produs software 100% românesc și face parte dintr-o suită de aplicații dezvoltate de firma SoftVenture exclusiv pentru piața avocaturii, asigurând o interfață prietenoasă, funcționalități complete și ușor de utilizat. Aceste aplicații sunt utilizate de peste 1.000 de avocați din România, Republica Moldova, Franța și Turcia.