Securitate — February 7, 2016 at 7:38 pm

Nuix Corporate Investigation Suite = Investigații de la un capat la altul. Adăugați doar probe

by

Doctor at computerInvestigațiile digitale clasice, tradiționale, au de cele mai multe ori la bază un sistem dificil și complex de găsire și evidențiere a datelor critice. Organizațiile au nevoie de invesții suplimentare în timp, personal calificat și ore de instruire costisitoare pentru utilizarea acestor instrumente, sau de cele mai multe ori decid să externalizeze procesele de colectare a datelor, prelucrare și analiză.

Nuix Corporate Investigation Suite ușurează, procesele de analiză, prelucrare, revizuire, analiză și raportarea electronica
a probelor, toate acestea într-o singură soluție scalabilă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Ajută departamentele IT, de conformitate, resurse umane și echipele juridice, să efectueze toate etapele procesului de investigare digitală fără a fi nevoie să învețe instrumente complexe de forensic și/sau alte procese.

Identifică, Păstrează și Colectează Probele
Colectează date și dovezi electronice din laptop-uri, desktop-uri, distribuția de documente, email-uri și imagini.

Procesează datele în mod constant
Utilizează șabloane de flux de lucru pre configurate să proceseze datele în mod eficient, repetat și ușor de apărat.

Aduce datele în contact direct cu oamenii
Face probele sigure și accesibile în mod convenabil pentru anchetatori, analiști, avocați, experți și oricine altcineva care are nevoie de ele.

O singură locație pentru toate probele
Are capacitatea de a ingera terabytes/zi într-o singură locație de stocare și de a folosi mai multe tehnici de investigare avansate pentru a înțelege conținutul și contextul său.

Investigați de la un capăt la altul
Simplifică prelucrarea datelor cu fluxuri de lucru automatizate-șablon pe bază de acces pentru personalul non-tehnic pentru a colecta, procesa, căuta, revizui, tag-ui și constitui un raport privind constatările lor.

O soluție scalabilă pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră
Nuix Corporate Investigarea Suite este disponibil într-o varietate de specificații pentru a satisface cerințele dumneavoastră de prelucrare a datelor și de revizuire. Acesta poate fi livrat sub formă de soluție software descărcabilă sau poate fi furnizat ca un aparat hardware care este pur și simplu “plug in and go.”

Despre Nuix nuix
Nuix protejează, informează și ajută societatea în era cunoașterii. Organizații din întreaga lume apelează la Nuix atunci când au nevoie de răspunsuri rapide, precise pentru anchetă, securitate cibernetică, răspuns la incidente, amenințări din interior, litigii, reglementare, intimitate, gestionarea riscurilor, precum și alte provocări esențiale. Nuix micșorează volumele de date mari și formate de fișiere complexe.
Soluțiile Nuix combină tehnologia avansată cu vaste cunoștințe ale echipelor noastre globale de experți din industrie. Aduce la viață datele cu claritate și inteligență pentru a rezolva pro-ablemele critice de afaceri, reduce criminalitatea, și
asigură gestionarea eficientă a informațiilor.

romsym-dataSoluțiile Nuix sunt disponibile pe piața din Români prin distribuitorul autorizat Romsym Data, pentru mai multe informații accesațiwww.romsym.ro!