Securitate — February 7, 2016 at 7:55 pm

Red Hat – Crează Tehnologii “Open Source”De Nivel Enterprise

by

red-hat-technology

Platforma Inovativă și Robustă
Pentru a face față cerințelor mediului de afaceri tehnologia trebuie să se adapteze. Pentru multe întreprinderi asta înseamnă înlocuirea sistemelor, o strategie costisitoare și inefiecientă. Soluția acestei probleme este o platformă care crește și se dezvoltă odată cu organizația.
Platforma trebuie să fie stabilă, securizată și robustă deoarece aceasta este fundația organizației. Aceasta trebuie să fie capabilă să facă față cerințelor complexe și să fie destul de adaptabilă ca să satisfacă și cerințelor din viitor precum:”Big Data” și “Cloud”.

O metodă mai bună pentru mediul de afaceri

Departamentul de vânzări de obicei are probleme din cauza inconsistenței informațiilor, site-ului web slab, performanței scăzute a aplicațiilor, sistemelor inflexibile și proceselor ineficiente. Red Hat Jboss Middleware ajută la atragerea de clienți noi și ajută prin creșterea performanței organizației.

Performanță crescută pentru virtualizare

Serverele virtuale costă mai puțin decât serverele fizice și nu au nevoie de spațiu adițional. Serverele virtuale îmbunătățesc eficiența, recuperarea în caz de dezastru și disponibilitatea. Red Hat a creat soluția Red Hat Enterprise Virtualization pentru a oferi organizațiilor un mod de a-și crește performanța și productivitatea. Acest produs se scalează în funcție de cerințe și include un sistem de gestiune pentru virtualizare. De asemenea oferă și acces către OpenStack la doar o fracțiune din costul altor soluții.

red-hatSoluțiile Red Hat promovează inovația
Inovația aduce câștiguri și o creștere a eficienței, iar o abordare de tip “cloud” hibrid scade costurile asociate cu IT-ul și automatizează operațiunile zilnice. Astfel organizațiile pot să investească mai mult în inovație. Red Hat permite organizațiilor să-și creeze un mediu IT scalabil și securizat ce folosește resurse fizice, virtuale și “cloud”. Rezultatul unei astfel de investiții este o creștere a productivității, adaptabilității și productivității. Obținerea unei arhitecturi de tip “cloud” hibrid este o sarcină complexă ce poate fi terminată mult mai repede folosind Red Hat.

Cantitatea de date crește exponențial
În prezent cantitatea de date crește exponențial iar datele devin din ce în ce mai greu de gestionat, accesat și folosit.
Modul tradițional de stocare a datelor bazat pe hardware este costisitor și necesită spațiu. Soluția Red Hat Storage este scalabilă și mult mai eficientă în astfel de sarcini și de asemenea reduce mult costurile asociate mediului de stocare.

Controlul Dispozitivelor Mobile

Mobilitatea devine un obiectiv important pentru organizații iar asta înseamnă că infrastructura IT trebuie să se adapteze.
Dezvoltatorii au nevoie de mai mult spațiu de mișcare pentru rezolvarea problemelor ce apar în mediul de afaceri, dar în același timp departamentul IT trebuie să garanteze securitatea și disponibilitatea resurselor în infrastructură. Soluția Red Hat Mobile este o soluție flexibilă și ușor integrabilă ce poate satisface cerințele ambelor grupe(dezvoltatori, departamentul IT). Organizațiile pot beneficia destul de mult folosind această soluție datorită faptului că pot reduce costurile asociate cu securitatea și controlul dispozitivelor mobile și permit dezvoltatorilor să creeze aplicații ce fac față noilor probleme apărute în mediul de afaceri.

romsym-dataDisponibilitate
Produsele Red Hat sunt disponibile pe piața din România prin intermediul distribuitorului autorizat Romsym Data (www.romsym.ro)