Enterprise Software — February 7, 2016 at 8:44 am

Sage X3 este disponibilă și în cloud

by

sage-x3-enSoluția software de business management Sage X3, lansată în această vară în SUA, Canada și Marea Britanie, este de acum disponibilă și la nivel global pe infrastructura de tip cloud. Sage X3 le permite companiilor să folosească operațiuni complexe de management cu scopul de a atinge un nivel ridicat de performanță.

Sage X3 le dă posibilitatea companiilor care sunt în căutarea unui sistem funcțional de business management să-și controleze mai bine departamentele: financiar, distribuție și producție, dar și operațiunile internaționale, fără ca celelalte soluții din cloud să-i afecteze funcționalitatea. Fiind disponibil pe această infrastructură, software-ul are capacitatea de a oferi securitate și performanță chiar și pentru cele mai exigente companii.

Sage X3 este ușor de implementat (pe infrastructura cloud publică, de pe un mediu privat sau de pe infrastructura clienților) și are un preț accesibil, deci poate fi o variantă optimă pentru companiile mijlocii. În plus, Sage X3 ajută și firmele care vor să monitorizeze forța de muncă atât de la birou cât și de la domiciliu.

Disponibilitatea noului software Sage X3 în cloud ajută companiile mijlocii să-și implementeze o soluție de management mai puțin complexă față de sistemele clasice ERP și la un preț mai bun.