Securitate — February 7, 2016 at 7:46 pm

Soluția de top în domeniul securității. Vizualizarea completă a amenințărilor cibernetice

by

watchguardPrin integrarea celor mai avansate tehnologii disponibile în noua platformă Watchguard, inginerii Watchguard se pot acum axa pe dezvoltarea de tehnologii ce rezolvă probleme mult mai dificile de securitate.

O astfel de dificultate este cum se pot furniza date într-un mod ușor de înțeles și ce generează informații necesare acțiunilor în domeniul securității.

Securitate prin vizibilitate
Securitatea în era internetului este vizibilitatea și recunoașterea. Prin faptul că amenințările pot fi văzute înainte de a devenit o problemă, vizibilitatea devine securitate. Dacă o amenințare este identificată automat aceasta poate fi neutralizată mult mai ușor.

Soluția de la WatchGuard, Dimension™ furnizează vizibilitate în domeniul securității de ultimă generație și este în conformitate cu standardele soluției de firewall, WatchGuard Next Generation Firewall(NGFW) sau dispozitivului WatchGuard Unified Threat Management(UTM). Soluția Dimension permite administratorilor de securitate să vizualizeze și izoleze rapid amenințările la securitatea rețelei. Mai mult prin achiziționarea subscripției Dimension Command securitatea este mult îmbunătățită datorită noilor unelte pe care această subscripție le aduce. Aceste noi instrumente în securitate permit modificarea politicilor de securitate direct din panourile de comandă.

“WatchGuard Dimension este o soluție creată pentru simplificarea vieții profesioniștilor în securitate, deoarece folosind această unealtă profesionistii in securitate pot obține mai repede informațiile și datele necesare pentru luarea deciziilor corecte pentru securitatea rețelei “. [Frost & Sullivan]

Viteză de neegalat
Soluțiile altor furnizori de securitate pot avea viteză de răspuns mai mare ca WatchGuard dar aceste soluții folosesc doar o singură tehnologie de securitate sau motor de căutare. Platforma Watchguard furnizează informații și răspunsuri la o viteză extrem de mare chiar și când sunt pornite toate tehnologiile de securitate și motoarele de căutare. De asemenea viteza de procesare este de neegalat chiar atunci când platforma decriptează traffic HTT PS.

Soluție cu tehnologie de securitate de ultimă generație
WatchGuard protejează organizațiile de orice mărime de orice amenințare prin soluțiile sale de nivel NGFW sau UTM.
Organizațiile ce folosesc Watchguard beneficiază de acces la tehnologii de securitate de nivel înalt ce furnizează vizibilitate completă și performanță crescută. Folosind Watchguard securitatea este garantată.

Watchguard protejează rețele de atacurile cibernetice

Amenințările la adresa rețelei unei organizații pot să vină oricând, de oriunde și pot provoca căderea rețelei. Pentru minimalizarea acestui risc , organizațiile au nevoie de o soluție completă de securitate și cu tehnologie de ultimă generație.
Produsele WatchGuard au fost special create pentru a deveni cele mai rapide, evoluate și rezistente soluții de securitate de pe piață.

Cele mai avansate soluții software de securitate sunt integrate în platformele Watchguard
Nu toate tehnologiile de securitate în domeniile: antivirus, antispam, prevenirea penetrării rețelei și protecție APT sunt la fel de eficiente. Platforma WatchGuard include numai tehnologiile de ultimă generație și cu rata de succes cea mai mare.
Plaforma fizică WatchGuard a fost creată să fie rapidă și puternică, în combinație cu cele mai avansate tehnologii de securitate de pe piață aceasta devine o soluție de securitate de neegalat pe piață.
Compania Watchguard nu este de acord cu practica: software-ul este dependent de o anume platformă fizică. De aceea compania a creat sistemul de operare Firewire pe care pot funcționa cele mai avansate motoare de securitate de pe piață fără probleme. Această abordare reduce costurile pentru clienții Watchguard și le oferă o flexibilitate mult mai mare în domeniul securității.

romsym-dataSoluțiile Watchguard sunt disponibile pe piața din România prin distribuitorul autorizat Romsym Data, pentru mai multe informații accesați www.romsym.ro!