Securitate — February 7, 2016 at 7:30 pm

Veritas lanseaza solutia de protectie a datelor NetBackup 7.7

by

netbackupPrintre noile sale funcții, soluția de referință în industrie include caracteristici care extind semnificativ eficiența operațiunilor de backup și recuperare bazate pe servicii de stocare în cloud, adăugând suport pentru noii furnizori de cloud și crescând performanța de până la 30 de ori.

NetBackup 7.7 optimizează considerabil performanța și interoperabilitatea backup-ului în cloud, prin intermediul serviciilor de stocare precum cele oferite de Amazon Web Services (AWS), Google, Hitachi Data Systems (HDS), Verizon și Cloudian. Totodată, soluția permite și integrarea inovatoare cu VMware® vSphere Virtual Volumes, Microsoft® Hyper-V, NetApp clustered Data ONTAP® (cDOT) și Microsoft SQL Server™ și oferă capabilități îmbunătățite care permit utilizatorilor IT și non-IT să gestioneze și să controleze în mod independent activitățile de backup și recuperare, folosind interfețe intuitive îmbinate cu instrumente native.

“Pe măsură ce volumul și sfera datelor enterprise continuă să crească, companiile au nevoie de instrumente mai performante pentru a proteja informațiile confidențiale în mod adecvat. NetBackup 7.7 este proiectat să furnizeze recuperarea mai rapidă și mai ușoară a datelor, cu o performanță îmbunătățită și tehnici de stocare eficiente pentru gestionarea protecției informațiilor din companie la toate nivelurile”, a afirmat Phil Goodwin, director de cercetare în domeniul sistemelor de stocare și software din cadrul IDC. “Aceste noi îmbunătățiri pot ajuta companiile să beneficieze de eficiența costurilor și de agilitatea operațională a stocării în cloud, prin îmbunătățirea performanței și extinderea alternativelor de furnizori de servicii.”

Noul conector cloud disponibil în NetBackup 7.7, proiectat pe Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), este optimizat pentru a îmbunătăți semnificativ timpul de backup și recuperare pentru soluțiile de stocare în cloud compatibile cu Amazon S3. Conectorul exploatează tehnici multi-streaming și alte funcții avansate care permit utilizarea la capacitate maximă a benzii de rețea, reducând semnificativ timpul de backup și recuperare față de versiunile anterioare. În plus, NetBackup 7.7 suportă gateway-uri cloud de la NetApp și AWS, folosind o abordare secvențială pentru a replica backup-ul de date în cloud.

Funcția inovatoare Auto Image Replication (AIR) a NetBackup este de asemenea integrată cu serviciile cloud, oferind companiilor posibilitatea să facă backup de date într-un mediu cloud, asigurând în același timp deduplicarea datelor pentru care se face backup. Noile politici inteligente pentru Microsoft Hyper-V și Microsoft SQL Server ajută organizațiile IT să scaleze mai rapid operațiunile, să crească flexibilitatea și să ofere control adecvat angajaților din companie. Platforma convergentă Veritas NetBackup 7.7 simplifică gestionarea infrastructurii și dispune de procese și controale automatizate avansate, pentru a proteja medii fizice și virtuale complexe.

Veritas NetBackup 7.7 este disponibil prin partenerii și distribuitorii oficiali. Pentru informații suplimentare despre NetBackup 7.7, vă rugăm vizitați http://veritas.symantec.com/backup.