Distributie / Logistica — February 7, 2016 at 10:55 am

Wine & Excellence, un nou partener pentru RBC

by

2015-10-31_wineCompania Wine & Excellence din Baia Mare, Maramures, a fost infiintata in februarie 2006 si este importator si distribuitor de produse de inalta calitate: vinuri, mezeluri, branzeturi, ulei de masline, paste, ciocolata.

Wine & Excellence reprezinta adevarata pasiune investita pentru a transforma bautul vinului intr-un eveniment memorabil. Acesta este mesajul pe care brand-ul doreste sa-l transmita: vinuri si servicii de excelenta pentru clientii sai. Pe lista de furnizori a companiei stau nume importante din Franta, Spania, Italia. Vinurile companiei Wine & Excellence au trecut testul timpului si au demonstrat ca perseverenta in obtinerea unei calitati superioare, nobletea dar si continuitatea reprezinta cheia succesului pe termen lung.

Compania a decis sa lucreze cu specialistii RBC pentru a identifica cea mai buna solutie pentru gestiunea primului sau magazin deschis in Baia Mare. Astfel, a ales sa implementeze suita de aplicatii Retail IQ in configuratie Back Office – Front Office, solutie proprietara Romanian Business Consult, iar la partea de hardware echipamente de la Bizerba si Wincor – Nixdorf.

RBC a creat pentru retailul national un produs care raspunde nevoilor economice actuale. Suita de aplicatii software dezvoltata inhouse de RBC destinata comerciantilor locali este un sistem complet de gestiune a magazinelor mici si mijlocii care asigura managementul activitatilor, pornind de la procesul de vanzare la casa si incheind cu aplicatii complexe de gestiune a magazinelor si retelelor comerciale, precum si un modul foarte puternic de raportare. Solutia permite o scalare pe verticala (POS – magazin – Head Office), precum si o scalare pe orizontala (multi POS – multi magazin – multi gestiune – multi societate). Retail IQ este capabila sa genereze rapoarte complexe, variate si customizabile. Portabilitatea pe tableta, design-ul clar si intuitiv si multitudinea de functionalitati vorbesc despre o aplicatie moderna, de o mare suplete si flexibilitate. Printre beneficiile solutiei, amintim: controlul activitatii, fidelizarea clientilor, cresterea profitului, usurinta in utilizare prin intermediul interfetei prietenoase si intuitive.