Business — February 8, 2016 at 12:32 pm

Accenture finalizează achiziția EnergyQuote JHA

by

Accenture a finalizat achizitia EnergyQuote JHA, un furnizor de servicii de management și achiziții de energie, cu sediul in Londra, care are clienți în peste 22 de țări europene.

Achiziția, anunțată inițial pe 21 iulie, consolidează capabilitățile Accenture în Europa, sporind capacitatea companiei de a furniza servicii de Managementul Energiei clienților săi. EnergyQuote JHA furnizează servicii care includ managementul riscului și dezvoltarea de strategii energetice, prognoze, managementul contractelor de furnizare de energie, managementul portofoliului, soluții pentru reducerea emisiilor de carbon și validarea facturilor de utilități.

”Expertiza EnergyQuote în industrie, capabilitățile sale analitice, tehnologiile deținute și dimensiunea proiectelor livrate completează capabilitățile existente ale Accenture în ceea ce privește achizițiile și managementul de energie”, a spus Mike Salvino, group chief executive, Accenture Operations”Achiziția întărește capacitatea noastră de a furniza clienților servicii end-to-end diferențiate, ajutându-i pe aceștia să reducă riscul și să îmbunătățească metodele de stabilire a prețurilor și acuratetea plăților”.

razvan-patrunoiu-accenture“Prin această achizțtie, echipa Accenture din România depășește 2.000 de angajați. Echipa s-a dezvoltat și în contextul creșterii organice a business-ului din București, al achiziționării companiei Evopro din Cluj-Napoca și Targu Mures în martie 2014 și al deschiderii unui nou centru BPO în Timișoara, în aprilie 2014”, a declarat Răzvan Pătrunoiu – Country Managing Director, Accenture în România (foto).

Accenture livrează servicii de consultanță, dezvoltare de software și externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în București, de dezvoltare de software industrial în Cluj-Napoca și Târgu Mures, iar în Timișoara servicii BPO, către clienti din domeniul financiar-bancar, telecomunicații, bunuri de larg consum şi energie.

Extinderea business-ului aduce și numeroase oportunități de carieră, atât pentru persoane cu experiență, cât și pentru tineri aflați la începutul parcursului profesional. Printre beneficiile oferite de Accenture angajaților săi se numără programele complexe de training, activitatea interesantă și provocatoare, încurajarea și recunoașterea contribuției și a performanței individuale, remunerarea fixă și variabilă pe criterii de performanță, posibilitatea de a se implica în activitati sportive și de voluntariat.