Business — February 8, 2016 at 12:34 pm

ANCOM demareaza licitatia pentru banda 3,4 – 3,8 GHz

by

ANCOM a lansat procedura de selectie competitiva pentru acordarea drepturilor de utilizare a frecventelor radio in benzile de frecvente 3410-3600 MHz si 3600-3800 MHz prin publicarea aici a anuntului oficial privind organizarea licitatiei si punerea in vanzare a caietului de sarcini. Toti cei interesati sa obtina licente de utilizare a frecventelor radio in benzile de frecvente scoase la licitatie isi pot depune candidatura pana la data de 5 octombrie 2015. 

Caietul de sarcini poate fi achizitionat pana la data de 5 octombrie 2015, de la sediul ANCOM din Bucuresti, Sector 3, str. Delea Noua nr.2. Persoana imputernicita sa ridice caietul de sarcini trebuie sa prezinte dovada de plata a contravalorii caietului de sarcini, de 4.000 lei.
Pentru a participa la licitatie, fiecare candidat trebuie sa achizitioneze caietul de sarcini si sa indeplineasca cumulativ o serie de criterii de calificare, ca de exemplu: sa fie societate comerciala romana sau straina; cifra de afaceri medie pe ultimul an sa fie de minimum 2.000.000 lei; durata de functionare prevazuta in actul constitutiv trebuie sa fie cel putin pana la data de 1 ianuarie 2026; sa isi fi indeplinit obligatiile exigibile de plata catre ANCOM, catre bugetul de stat, bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale etc. Nu pot participa la licitatie mai multe companii care fac parte din acelasi grup.