Business — February 8, 2016 at 12:41 pm

Banca Comercială Feroviara deschide conturi în prima sucursala virtuală

by

primus-online-key-visualToamna aceasta, Banca Comercială Feroviara face un pas înainte, lansând prima sa platformă dedicată deschiderilor de cont online şi făcând, astfel, un nou pas în direcţia digitalizării serviciilor bancare. 

Pachetul PRIMUS Online va cuprinde un cont curent în RON, un card de debit MasterCard în RON, cât şi acces la serviciile de internet banking şi mobile banking pentru persoane fizice. Acesta va putea fi accesat direct şi gratuit de pe site-ul băncii, www.bancaferoviara.ro, clientul fiind ghidat pas cu pas în cadrul platformei. Solicitările de deschidere a unui Pachet Primus Online sunt verificate de către personalul băncii. De asemenea, contul curent PRIMUS Online va deveni activ numai după ce clientul va realiza un transfer bancar de minim un leu dintr-un cont deschis pe numele său la o altă bancă de pe teritoriul României.

Pentru PRIMUS Online se aplică aceleaşi tarife ca pentru un cont obişnuit: zero pentru deschiderea, închiderea şi administrarea contului, zero pentru emiterea şi cumpărăturile pe cardul ataşat, zero pentru internet şi mobile banking.

Posibilitatea de a deschide un cont online, oferită acum de doar două bănci din România, reprezintă unul dintre cele mai importante demersuri de digitalizare a serviciilor bancare, încheiat de Banca Comercială Feroviara după lansarea comparatorului de pachete bancare, a noilor platforme de internet şi mobile banking, cât şi a chat-ului online.

Produsul PRIMUS by BCF este un pachet bancar lansat în anul 2014, transparent şi cuprinzător, la cele mai mici costuri de pe piaţă, adresat atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice.