Business — February 8, 2016 at 12:10 pm

Companiile care utilizeaza SeniorERP au aplicat cu succes cota de TVA 9%

by

 

Senior Software anunta trecerea cu succes a companiilor care utilizeaza SeniorERP la noua cota de TVA 9%, aplicabila de la 1 iunie pentru produsele alimentare. Reprezentantii echipei de suport au gestionat eficient solicitarile provenite din partea clientilor, in cele 5 zile de la intrarea in vigoare a legii nefiind semnalata nicio problema.

Incepand cu 1 iunie 2015, potrivit OUG nr. 6/2015 pentru modificarea si completarea Codului fiscal, taxa pe valoare adaugata aferenta produselor alimentare a fost diminuata de la 24% la 9%. Avand in vedere ca multe dintre companiile care utilizeaza SeniorERP comercializeaza astfel de produse, a fost necesara mobilizarea din timp a consultantilor din cadrul departamentului de suport Senior Software.

Acestia au facut toate modificarile necesare si au oferit sprijin clientilor pentru ca aplicarea noii cote de TVA sa se poata face imediat. In consecinta, in primele 5 zile de la intrarea in vigoare a noii legi nu au fost semnalate nereguli de catre clientii Senior Software, orice solicitare venita din partea acestora fiind gestionata in timp util de catre departamentul de suport.

SeniorERP este cea mai moderna solutie ERP de management integrat al resurselor si activitatilor companiei. Sistemul respecta legislatia romana in vigoare, iar orice modificare aparuta este integrata in cel mai scurt timp, fara a fi necesara intreruperea activitatii. Ca dovada, cu ocazia modificarii legii TVA, companiile care utilizeaza SeniorERP au putut aplica imediat noua cota, astfel incat clientii lor sa poata beneficia din prima zi de preturi mai scazute la alimente.