Business — February 8, 2016 at 12:29 pm

Getac se va distribui in Romania prin ELKOTech

by

v110_heroELKO Group va distribui echipamentele GETAC in Europa de Est, inclusiv Romania, Statele Baltice si regiunea CIS.

GETAC este producator mondial de computere rugged si ofera o gama extinsa de linii de produse, cum ar fi: notebook-uri, tablete si handheld-uri ultrarezistente. Produsele companiei GETAC se adreseaza utilizatorilor care au nevoie de sisteme de calcul performante, de ultima generatie, pe care sa le foloseasca in conditii de mediu dificile.

V110 este cel mai nou şi performant notebook dezvoltat de Getac. Procesoarele integrate de notebook-ul V110 folosesc tehnologia Intel Turbo Boost, astfel, în funcţie de gradul de încărcare, frecvenţele maxime de lucru sunt de: 2.7GHz, 2.9GHz, 3GHz, respectiv 3.2GHz. Ecranul sistemului este rotativ, are o diagonală de 11,6” şi este multi-touch. Trecerea de la modul notebook la modul tablet se face rapid şi simplu, această caracteristică oferind utilizatorilor un grad ridicat de flexibilitate. Cu toate acestea, greutatea produsului este redusă, are doar 1,81 kg.
V110 foloseşte două baterii, hot swappable, care îi oferă o autonomie de maxim 13 ore. Astfel, utilizatorii pot lucra fără întrerupere, oricât doresc, de oriunde. Înlocuirea bateriei descărcate cu una încărcată se poate realiza fără a fi necesară închiderea aplicaţiilor şi a sistemului. Modelul V110, alături de întreaga linie de produse Getac, va face parte din ofertele partenerilor ELKOTech Romania începând cu această lună.