Mobilitate — February 8, 2016 at 7:59 am

Mobilitatea oferă un mare avantaj competitiv companiilor românești

by

 

istock_000019967130small1Adoptarea în masă a dispozitivelor mobile, precum și numărul de funcționalități ale acestora a crescut foarte mult în ultimii ani, permitând oamenilor să fie mobili, oriunde s-ar afla. Majoritatea organizațiilor au adoptat și ele beneficiile mobilității oferite de sisteme informatice disponibile pe dispozitive mobile.

Mobilitatea este și una dintre caracteristicile de bază ale aplicațiilor SIVECO, disponibile în Cloud, proiectate și dezvoltate pentru a contribui la creșterea productivității și eficienței organizațiilor private sau publice.
Una dintre soluțiile de succes în rândul companiilor românești este SIVECO Applications 2020, un sistem prin excelență flexibil, ce ajută la optimizarea costurilor și la eficientizarea activităților organizațiilor din orice domeniu de activitate.

Datorită structurii modulare şi a funcţionalităţilor avansate, SIVECO Applications 2020 acoperă toate activităţile din cadrul unei companii şi asigură gestionarea resurselor, automatizarea fluxurilor de date şi reproiectarea fluxurilor informatice, consistenţa şi coerenţa datelor, precum şi raportarea rapidă a informaţiilor. Astfel, sistemul permite managerilor să fie informați în orice moment, să poată lua decizii obiective și le permite angajaților să își îndeplinească atribuțiile de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv.

SIVECO Applications 2020 asigură eficientizarea activităţilor, verificarea fiecărei activităţi la nivelul fluxului integrat de date din care face parte, creşterea coerenţei şi corectitudinii datelor primite, prelucrate şi transmise, creşterea vitezei de procesare a documentelor prin eliminarea timpilor de aşteptare şi a documentelor prelucrate manual, creşterea controlului la nivel financiar intern, asigurarea securităţii datelor și creşterea vitezei de accesare a informaţiilor.