Business — February 8, 2016 at 12:13 pm

Raoul Ros este noul director general Alcatel-Lucent România

by

raoul-ros_director-general-alcatel-lucent-romaniaRaoul Ros este noul Director General al Alcatel-Lucent România și Director Comercial pentru România, Bosnia-Herțegovina, Moldova, Muntenegru și Serbia, începând cu 1 iulie 2015. Raoul Ros își asumă astfel responsabilitatea administrării și gestionării operațiunilor curente ale companiei, precum și direcția strategică şi comercială pe care Alcatel-Lucent o are în România și în celelalte țări pe care acesta le coordonează. Raoul va fi responsabil și de managementul rețelei de Parteneri Comerciali în Europa Centrală și de Sud.

Raoul Ros, Director General, Alcatel-Lucent România: Mă bucur să mă reîntorc în România și în această regiune. Voi continua să consolidez poziția strategică a companiei Alcatel-Lucent în România și în țările din regiunea pe care o coordonez și să susțin dezvoltarea centrului de R&D din România. Sunt conștient de provocările, dar și de oportunitățile pe care compania le are în regiune.
Avem o echipă extraordinară în România, dar și în regiune, cu oameni înalt calificați, pasionați și dedicați muncii lor. Împreună putem să oferim cele mai bune soluții clienților noștri.


Roberto Loiola, Regional Leader, Alcatel-Lucent Europa Centrală și de Sud
: Experiența lui Raoul în industrie, proiectele sale de succes în vânzări și cunoașterea în profunzime a pieței și a mediului de business din România și din regiune vor fi pilonii dezvoltării companiei aici. România este o piață strategică pe harta globală a Alcatel-Lucent și am convingerea că Raoul va duce mai departe dezvoltarea activităților companiei, asigurând cel mai bun mediu de dezvoltare pentru clienții noștri și pentru cei peste 1.500 de angajați pe care îi avem în România.