Business — February 8, 2016 at 11:31 am

Relevance anunță afaceri de 580.000 de euro, în 2014. Cifra de afaceri a crescut cu 65%

by

Cifra de afaceri a Relevance Management, companie specializată în implementarea de soluţii software de business intelligence (BI), a crescut anul trecut, comparativ cu anul anterior, cu 65%, de la 350.000 euro până la 580.000 de euro.

ionut-toader_managing-partner-1„Cel mai mare proiect de anul trecut a fost realizat pentru compania Danone, constând în dezvoltarea unei soluții de suport decizional cuprinsă din construirea unui Data Warehouse și soluții de Business Intelligence bazate pe platforma QlikView și Microsoft”, a declarat Ionuţ Toader, Managing Partner al Relevance Management.

Relevance are peste 100 de clienti, avand experiența în multe industrii. Relevance lucrează pentru companii din domeniul bancar, retail, din materiale de construcții, productie alimentara, servicii medicale, producție de echipamente industriale și multe altele.

„Experiența de peste 10 ani și specializarea în Business Intelligence asociativ, care contribuie la optimizarea proceselor decizionale, ne-au ajutat să creștem, atât prin proiectele existente, cât și prin proiectele noi, cu un grad înalt de complexitate. Cifra de afaceri a Relevance la finalul anului 2014 este rezultatul focalizării serviciilor noastre pe necesitățile concrete ale companiilor românești pentru soluții de Business Intelligence și Data Warehouse”
, a completat Ionut Toader.

Relevance dorește să își crească afacerile în acest an cu peste 20% față de anul trecut, până la 700.000 de euro, prin extinderea portofoliului. Compania vizează să lucreze pentru companii din industria bancară, asigurări, producție alimentară, energie și altele.
Datorită noilor proiecte, Relevance se pregăteşte, în 2015, să angajeze încă șapte persoane. Creșterea echipei a început anul trecut, cu cinci angajați, ca urmare a cererii tot mai mari. În prezent, compania are 14 angajați.