Securitate — February 8, 2016 at 6:57 am

SparrowIQ, cheia problemelor din rețea

by

 

sponsor-solananetworks-in-postSparrowIQ este o soluție pentru monitorizarea traficului din rețea ce ajută organizațiile IT să diagnosticheze și să rezolve problemele ce pot apărea în rețeaua lor. De asemenea această soluție furnizează vizibilitate asupra performanței aplicațiilor și cum performanța acestora afectează percepția utilizatorilor.

sparrowiq_1SparrowIQ este o soluție eficientă din punct de vedere al resurselor pe care le folosește. De asemenea aceasta combină un sistem de monitorizare performant cu metoda simplă de implementare a acestei soluții. Gestionarea soluției nu pune presiune pe echipele IT ale organizației și este ușor de administrat. SparrowIQ a fost creat pentru organizații mici și mijlocii ce au nevoie de capabilități de monitorizare de nivel avansat, dar au resurse limitate pe care le pot investi într-o astfel de soluție.

Capabilități Cheie și Beneficii
• Monitorizează capacitatea rețelei în timp real;
• Descoperă cine sau ce generează trafic pe rețea;
• Trimite alerte în funcție de setările implementate;
• Ajută la rezolvarea problemelor de tip “rețea lentă”;
• Verifică politicile de tip “Class of Service”;
• Soluție Completă cu funcție de tip “network probe” integrate;
• Implementare și Configurare rapidă;
• Suportă dispozitive mobile-dispozitive Android/iOS.

sparrowiq_3Solana Network a lansat noua versiune Sparrow IQ ce include acum noi capabilități necesare funcțiilor VOIP și altor servicii de tip timp real.
Soluțiile VOIP au devenit tehnologia favorită în domeniul telefoniei și asigură comunicarea între organizații pe tot globul. Flexibilitatea și costul acestei soluții o fac atractivă.
Tehnologia VOIP este un serviciu în timp real este foarte sensibil la problemele de rețea și orice întârziere a pachetelor de date poate duce la degradarea comunicării. Serviciile de tip “timp real” sunt din ce în ce mai folosite, iar monitorizarea rețelei devine ceva obligatoriu. Prevenirea blocării sau încetinirii rețelei este un obiectiv important pentru garantarea unei experiențe pozitive pentru utilizatori. Noua versiune de la SparrowIQ permite echipelor IT să monitorizeze în continuu conexiunile din rețea și problemele precum pierderea de pachete, zgomotul de pe rețea și întârzierea pachetelor.

Noi capabilitati SparrowIQ pentru monitorizarea si alertare:
• Determinarea dacă rețeaua este pregatită să susțină servicii precum: VOIP, VIDEO si Skype);
• Monitorizarea conexiunilor dintre diversele locații separate ale unei organizații cu mai multe birouri în locații diferite;
• Furnizează alerte în timp real în funcție de setările stabilite;
• Diagnostichează problemele în rețea cauzate de congestionare;
• Determină starea de sănătate a conexiunilor pentru servicii critice cloud (Salesforce,Office 365).

sola006revlogofinal1copySolana Networks este o tehnologie inovatoare pentru furnizarea de soluții destinate rezolvării problemelor rețelistice.
Solana Networks dorește să ofere organizațiilor și furnizorilor de servicii uneltele necesare îmbunătățirii performanței rețelei, scăderii costurilor asociate cu rețeaua și reducerea timpului în care rețeaua este căzută.
Echipele Solana sunt devotate furnizării de soluții și servicii de calitate superioară pentru client. Solana are o reputație excelentă în domeniul furnizării de soluții scalabile și robuste.
Soluțiile Solana Network sunt create special pentru rețelele încărcate din prezent. Produsele Solana oferă capabilități și funcții superioare destinate rezolvării problemelor asociate rețelisticii. De asemenea soluțiile Solana și-au dovedit eficiența în orice rețea după ce au fost implementate.

romsym-dataSoluțiile Solana sunt disponibile în România prin distribuitorul autorizat Romsym Data (www.romsym.ro).