Business — February 8, 2016 at 12:25 pm

Tradeville lanseaza ETF World, o platforma pentru investitii in toata lumea

by

ovidiu-dumitrescu-tradevilleTradeville, lider de piata in tranzactionarea online din Romania, lanseaza ETF World, o platforma care ofera acces, pentru inceput, la peste 80 de fonduri de investitii din toata lumea. Astfel, investitorii pot tranzactiona unitati de fond, care le ofera expunere pe actiuni din domenii specifice, regiuni geografice sau industrii ale anumitor state, avand informatiile disponibile intr-o singura platforma, simpla, accesibila si prietenoasa, inclusiv pentru cei mai putin familiarizati cu piata de capital. 

„ETF World ofera o gama foarte diversa de alternative de investitii, prin care acum, indiferent de preferinte, oricine poate gasi un fond de investitii perfect adaptat propriilor cerinte si interese,” a declarat Ovidiu Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct al Tradeville.

Platforma ETF World reuneste peste 80 de fonduri tranzactionate (ETF), care sunt specializate fie pe anumite state (India, China, Brazilia, etc.), regiuni sau categorii de piete (piete emergente, piete dezvoltate, etc.), sau chiar pe anumite domenii (software, imobiliare, sanatate, telecom, biotehnologie, etc.). Lista de ETF-uri va creste, in functie de interesele manifestate de clienti sau viitori clienti si de domeniile de interes ale acestora.