Business — February 8, 2016 at 12:41 pm

XAPT Solutions revine pe primul loc în topul partenerilor Microsoft Romania

by

poza_comunicatXAPT Solutions, furnizor de soluţii de business de tip ERP, anunţă caştigarea „Best Performance in Microsoft Business Solutions” pentru anul fiscal 2015. Ȋn 2014, compania a reuşit o creştere cu 22% a cifrei de afaceri şi cele mai mari venituri înregistrate în relaţia cu Microsoft de la semnarea parteneriatului, în 2002. 

„Acest premiu confirmă eforturile depuse anul trecut de echipa noastră. Este o recunoaştere pe care o aşteptam şi care ne onorează. Reprezintă, pentru mai departe, promisiunea şi obligaţia pentru un parteneriat de încredere faţă de clienţii noştri actuali şi viitori”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

„XAPT Solutions este un partener cu tradiție în promovarea soluțiilor de business de tip ERP Microsoft Dynamics, cu proiecte ambiţioase pe piaţa locală – şi nu numai. Recunoaşterea eforturilor din anul fiscal 2015 prin acordarea acestui premiu este rezultatul alinierii XAPT Solutions la strategia globală Microsoft, cloud-first, mobile-first. Această deschidere, conjugată cu o abordare a pieţei pe verticale strategice, a dus la identificarea cloud-ului ca potenţial major de creştere pentru XAPT Solutions, atât ca adopţie internă (pentru scenarii de dezvoltare şi testare), cât şi extern, prin promovarea soluţiilor Dynamics în cloud către proprii clienţi, fie că vorbim de implementări Dynamics NAV pe platforma Microsoft Azure sau implementări Dynamics AX în cloud privat.
Având în vedere evoluţia XAPT Solutions, atât ca potenţial de business, cât şi ca echipă şi acoperire a pieţei, putem afirma că sunt asigurate condiţiile necesare ocupării poziţiei de partener lider pentru Microsoft Business Solutions”
, a declarat Sanda Boboc, Partner Sales Manager Microsoft România.

XAPT Solutions face parte din XAPT Group, clasat ca partener principal Microsoft Dynamics ERP în regiunea Europei Centrale și de Est și unul dintre cei mai mari la nivel mondial. Grupul este prezent, prin proiecte, pe 5 continente, având birouri în Australia, Bulgaria, Canada, Ungaria, România, Statele Unite ale Americii și are parteneriate strategice în multe alte țări.

În România, XAPT Solutions are o experienţă de 18 ani, concretizată azi în peste 160 proiecte Microsoft Dynamics, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piaţă.